We gaan verbouwen!

We gaan verbouwen!

Eindelijk is het zover, we gaan de binnenruimte verbouwen! Dit stond al heel lang op onze wensenlijst. We merkten dat er verschillende wensen waren, welke we niet konden realiseren in ons pand. En na meerdere gesprekken, tekeningen en rekensommen is het zover. Vanaf november gaan we aan de slag en dat betekend dat er  wat aanpassingen in activiteiten en overlast kan zijn van de werkzaamheden. Daar staat tegenover dat we vanaf het nieuwe jaar jullie kunnen welkom heten in een prachtige nieuwe ruimte.
Vernieuwde ruimte

Wat gaat er nu precies veranderen?

  • Allereerst krijgen we betere kookgelegenheid, met oven, vaatwassen en nieuw fornuis. Hierdoor kunnen we nog makkelijker kookactiviteiten verzorgen, zoals het inmiddels steeds populairder wordende Kinderbuurtrestaurant.
  • Daarnaast creëren we een klein horeca punt, zodat we nog beter koffie/thee en kleine versnaperingen kunnen bieden.
  • We gaan de kantoorruimte doorbreken een een aparte ruimte maken voor kinder workshops en kinderfeestjes en zal straks ook te huur zijn voor bewoners en lokale kleine ondernemers met kindgerelateerde activiteiten
  • We richten de ruimte in met nieuw meubilair, waardoor de ruimte flexibel te gebruiken is.

Deze veranderingen betekend dat we meer in kunnen spelen op de wensen van bezoekers (groot en klein). Maar ook met toevoeging van het horecapunt en de mogelijkheid tot verhuur kunnen we meer inkomsten genereren voor de speeltuin. En dan kunnen we weer meer doen in de speeltuin.Wij kijken er in ieder geval naar uit!