Help mee aan ons droomplan!!

De meeste elementen in het ontwerp staan vast, een paar zaken zijn nog onder voorbehoud van financiering. Om deze plannen te realiseren, kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Lees hier hoe ons plan tot stand is gekomen en wie het gaan realiseren.


Mede mogelijk gemaakt door

Met dank aan jullie als bewoners en bedrijven.

Wat zijn wij blij! Op vrijdag 26 februari is de crownfunding succesvol afgerond!

We gaan beginnen!

Na jaren voorbereiding is het zover, de verbouwing op de speeltuin gaat beginnen! 

Op dit moment loopt het laatste stukje van de crowdfunding nog, staat er nog een fondsaanvraag open, en hopen we het laatste stukje financiering ook binnen te krijgen. Maar we hebben genoeg binnen om in ieder geval te kunnen starten.

Vanaf 2 maart zal Eijkelboom door de week op het bouwterrein aanwezig zijn, de speeltuin en vrijwilligers zal klussen oppakken op de zaterdagen.

Hieronder meer informatie over de planning en een plattegrond van waar er wanneer gebouwd gaat worden, openstelling speeltuin tijdens verbouwing en contactgegevens.


Planning

Voorfase 27 februari:

Hekwerk speeltuin en tegels weghalen. Plaatsing bouwhek achter. 

(openbare voetbalkooi blijft staan!)

Fase 1: 2 maart- 10 april

Eijkelboom komt verbouwing achterterrein doen. Zij zullen doorgaans om 7 uur starten( ma t/m vr). Ze houden wel rekening met de omgeving en zullen apparaten met hard geluid niet voor 7.30 aanzetten. Op zaterdag zullen wij met vrijwilligers gaan klussen van 10-16 uur. We kunnen nog wel wat mensen gebruiken, dus geef het aan als je een keer kunt en wilt.

Fase 2: 10 april-1 mei

Op voorterrein fietsparcours en vergroening aanleggen

Fase 3: 10 april- half mei

Openbare strook wordt aangepast.


Materialen gezocht, wat hebben we nodig?

Voor de verbouwing van ons terrein zijn wij ook opzoek naar materialen. Heb jij nog materialen of ken je een bedrijf die zich voor een dag kan aanmelden om veel werk te verzetten, een donatie wil doen of een bouwbedrijf die materiaal beschikbaar wil stellen voor deze klusdagen? Laat het ons graag weten! 


Kom klussen op op 27 februari, 6, 13, 20, 27 maart en 3, 10 april van 10.00 tot 16.00 uur

Ben je creatief, heb je groene vingers, houd je van mozaïeken, metselen, zagen, tillen of gewoon werken in die buitenlucht? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Een aantal klussen kunnen we namelijk best wel zelf doen, zoals heuvels aanleggen, tegels weghalen, hekwerk slopen, mozaieken e.d. Door het zelf te doen besparen we een hoop geld, zodat we ons droomplan kunnen realiseren! 

Ben jij handig of heb je gewoon zin om de handen uit de mouwen te steken? Mail ons dan en geef aan wat je zou willen en kunnen bieden en wanneer je beschikbaar bent!


Werk verzetten als bedrijf

Ben je werkzaam voor een tof bedrijf die ons wil steunen of ken je een bedrijf die zich voor een dag kan aanmelden om veel werk te verzetten, een donatie wil doen of een bouwbedrijf die materiaal beschikbaar wil stellen voor deze klusdagen? Laat het ons graag weten!