Het collectief

Speeltuin Bankaplein wordt sinds augustus 2016 beheerd door een collectief van speeltuinmakers en speeltuin-meemakers namelijk;

 

Bart

Met Bart is het altijd een feestje in de speeltuin. Met zijn theaterprogramma Doendoen leer je jezelf creatief te uiten.

 

Ankie

Wil je als ouder of verzorger even binnen bij ons komen ontspannen? Ankie staat klaar met een lekkere kop thee of koffie! 

 

Petra 

Op woensdag verwelkomt Petra jullie, haar dochters Faylin en Maya zijn er ook na schooltijd. Petra is creatief, betrokken en verbindt kinderen graag tijdens de knutsel- en maakmiddagen.

 

Willemieke

Op dinsdagochtend word je ontvangen door Willemieke met koffie, thee en iets lekkers tijdens de koffieochtend van 10.30 tot 11.30 uur. 

 

Maartje

Op vrijdagochtend is Maartje met haar dochtertje Nora op het Bankaplein. Ze maakt graag een praatje met iedereen of het nu gaat over filosofie, politiek of onderwijs. 

 

Marieke

Marieke komt vaak bij ons over de vloer met haar dochtertje Mara en samen bakken ze de lekkerste cupcakes.

Dit team van speeltuinmakers is al ruime tijd nauw betrokken bij de speeltuin door eerdere projecten en samenwerkingen. Samen zijn we verantwoordelijk voor het beheer, waarbij we o.a. zorg dragen voor de openstelling, onderhoudswerkzaamheden, het programma en zijn aanspreekpunt voor de speeltuin.

Als collectief zijn we niet alleen actief als beheerders van de speeltuin. We zijn ook zelfstandig ondernemers, waarbij we veel werken met de doelgroep kinderen. Dit en onze eigen ervaring en kennis, zorgt ervoor dat we een allround team zijn die zorg dragen voor Speeltuin Bankaplein. Maar dit doen we niet alleen. We werken samen met o.a. Stichting Cultuurmakers Collectief, DOCK en meerdere sleutelvrijwilligers.

Wil jij ook bijdragen?

Af en toe een ochtend of een (deel van de) middag? Graag! Mail ons: post@speeltuinbankaplein.nl