Het collectief

Speeltuin Bankaplein wordt sinds augustus 2016 beheerd door een collectief van speeltuinmakers en speeltuin-meemakers namelijk;

 

Roos

Roos is dol op groene en vieze vingers. Van zaadje in de grond, tot iets lekkers in je mond!

 

 

 

Sofie

Als kind was Sofie al dol op knutselen. Bij het Bankaplein maakt ze samen met de kinderen de mooiste dingen van de gekste materialen.

 

 

 

Janneke

Janneke is theaterdocent en weet de kinderen als geen ander te vermaken met de leukste theaterspellen.

 

 

 

Babbe

Kom samen met Babbe kneden en kliederen bij het Bankaplein!

 

 

 

 

Mahdi

Onze trouwe vrijwilliger Mahdi draait zijn hand niet om voor een potje voetballen of verstoppertje spelen met de kinderen.

 

 

 

Ankie

Wil je als ouder of verzorger even binnen bij ons komen ontspannen? Ankie staat voor je klaar met een lekkere kop thee of koffie!

 

 

Anne

Anne is een van onze enthousiaste vrijwilligers en komt wekelijks langs met haar zoontje Utah, samen zorgen zij voor een goede sfeer!


Marieke

Marieke komt vaak bij ons over de vloer met haar dochtertje Mara en samen bakken ze de lekkerste cupcakes.

 

Mohammed

Mohammed is in zijn jonge jaren vaste speeltuin bezoeker geweest. Al woont hij niet meer om de hoek, toch komt hij elke maandagmiddag voetballen met de nieuwe generatie kinderen.

 

Avital

Avital vindt je bij ons op woensdagmiddag. Wil je iets moois knutselen in het open atelier maar je weet niet wat? Avital weet raad!

 

We hebben ook leuke stagiaires rond lopen:

Ahmad
Najwa
Haben

 

Dit team van speeltuinmakers is al ruime tijd nauw betrokken bij de speeltuin door eerdere projecten en samenwerkingen. Samen zijn we verantwoordelijk voor het beheer, waarbij we o.a. zorg dragen voor de openstelling, onderhoudswerkzaamheden, het programma en zijn aanspreekpunt voor de speeltuin.

Als collectief zijn we niet alleen actief als beheerders van de speeltuin. We zijn ook zelfstandig ondernemers, waarbij we veel werken met de doelgroep kinderen. Dit en onze eigen ervaring en kennis, zorgt ervoor dat we een allround team zijn die zorg dragen voor Speeltuin Bankaplein. Maar dit doen we niet alleen. We werken samen met o.a. Stichting Cultuurmakers Collectief, DOCK en meerdere sleutelvrijwilligers.

 

Wil jij ook bijdragen?

Af en toe een ochtend of een (deel van de) middag? Graag! Mail ons: post@speeltuinbankaplein.nl