Wat is er te doen?

Bij Speeltuin Bankaplein ben je zes dagen per week welkom om heerlijk buiten en/of binnen te spelen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden voor jong en oud.  Dit activiteitenprogramma wordt samengesteld door het Collectief in samenwerking met de kinderen, ouders en verschillende partners uit de wijk.

Het activiteitenprogramma bestaat uit:

 

Open atelier

In ons open atelier is een vrij aanbod van verschillende materialen. Kinderen tot zeven jaar mogen hier komen knutselen onder begeleiding van een ouder/verzorger. Vanaf zeven jaar mogen ze zelfstandig aan de slag in ons open atelier.

 

Workshops en activiteiten

Onder begeleiding van een van onze speeltuinmakers vindt er een paar keer per maand een leuke workshop plaats waaraan kinderen (tegen een kleine vergoeding) kunnen deelnemen. Deze workshops kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden en worden elke maand aangekondigd via de activiteitenposter en via facebookevents.

Specials

Een aantal keer per jaar vindt er een evenement of terugkerende activiteit plaats zoals bijvoorbeeld de buitenbioscoop, het kinder-buurtrestaurant, de 5 mei feesten en onze klusmiddagen. 

Onze speeltuinmakers staan altijd open voor andere initiatieven vanuit de wijk die plaats kunnen vinden in de speeltuin. Heb je een goed idee? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via post@speeltuinbankaplein.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!