De planning van maart is alweer rond. Deze keer iets minder activiteiten op de planning. Dat heeft alles te maken met het feit dat er zoveel leuke projecten nog komen. En we hebben even wat tijd nodig om dit voor te bereiden.

Maar er zijn wel weer ontzettend leuke activiteiten gepland! We hebben op de maandagen Open Atelier, dan kan je vrij komen werken in het Kunstlaboratorium. Op woensdagmiddag is er Club de Tekenaars, je kan je nog opgeven via riebel@riebel.nl.

Op 21 maart kan je aansluiten bij NL Doet. Deze middag gaan we aan de slag met: Dat kan groener! I.s.m. actieve buurtbewoners gaan we werken aan een beetje meer groen in de speeltuin. Hiervoor kunnen we nog vrijwilligers en materialen gebruiken! Heb je zin om mee te helpen? Stuur dan even een mailtje naar speeltuin@professorloep.nl

Het is inmiddels ook weer tijd voor de eerste Buitenbioscoop i.s.m. Sterrenbso Lombok! En dat doen we op de dag dat het ook internationale pannenkoekendag is! Lekker filmpje kijken en smullen van een pannenkoek. We starten vanaf 15.30 uur en iedereen mag gezellig aanschuiven!

maart

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *