Inmiddels is Professor Loep met zwangerschapsverlof. De speeltuin wordt opengehouden door een groep geweldige vrijwilligers i.s.m. de sociaal makelaars van Me’kaar. Er kan gewoon lekker gespeeld worden in de speeltuin, maar het kan dus voorkomen dat de tijden een beetje afwijken i.v.m. de beschikbaarheid van de vrijwillige inzet. We vragen hiervoor uw begrip!

Verder zullen de activiteiten in Het Kunstlaboratorium wat minder zijn. Gelukkig hebben we daarvoor een aantal geweldige initiatieven gevonden die willen bijdragen tijdens het verlof. Roos van Ervaar Kers en Wendy van Mijn Kleine Lieveling zullen een aantal dagen in de maanden december en januari iets aanbieden in Het Kunstlaboratorium. En Sterrenbso Lombok zal op donderdag en soms op vrijdag een SterrenClub organiseren. Verder zal het Kunstlaboratorium tijdens het verlof gesloten zijn.

En uiteraard hebben we ook voor de kerstvakantie een aantal leuke activiteiten gepland! Het thema van de kerstvakantie is: Gloei! Op 21 december kan je met Wendy Ledbeestjes komen maken, fantasiebeestjes die licht geven! En op 29 december kan je met René sfeerverlichting maken van glazen potten! Dat wordt heel gezellig met de feestdagen!

De planning van december/januari kan je hier downloaden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *