Beste bezoekers van Speeltuin Bankaplein,

We krijgen regelmatig opmerkingen over de open- en sluit tijden van de speeltuin en deze opmerkingen zijn niet altijd even vriendelijk. En dat is zeer vervelend voor de personen die er wekelijks voor zorgen dat de vele bezoekers (groot en klein) kunnen spelen in de speeltuin.

We benadrukken nogmaals dat de speeltuin de afgelopen anderhalf jaar open is door de inzet van de vrijwillig beheerder (Professor Loep/Gerdy) en een aantal sleutelvrijwilligers uit de wijk. In tegenstelling tot wat veel bezoekers nog steeds schijnen te denken wordt Professor Loep niet betaald voor het beheer en de activiteiten die worden aangeboden. Zonder deze vrijwillige inzet zouden jullie als bezoeker geen gebruik kunnen maken van een van de fijnste plekjes in Utrecht. De informatie over het beheer en de openingstijden van Speeltuin Bankaplein staat beschreven op de borden in de speeltuin.

Met betrekking tot de openingstijden proberen we ons te houden aan de tijden die op de borden staan beschreven. Daarom is het des te vervelend dat we toch regelmatig moeten verantwoorden waarom de speeltuin om 18.00 uur of om 17.00 uur wordt afgesloten.

Daarbij kan het ook zijn dat we als vrijwillige beheerder of sleutelvrijwilliger de speeltuin eerder of later moeten sluiten vanwege de eigen beschikbaarheid. We zouden het op prijs stellen als jullie als bezoeker ons juist ondersteunen en begrip tonen op deze momenten. Help ons bijvoorbeeld met het afsluiten door de spullen die gebruikt zijn netjes op te ruimen in plaats van vervelende opmerkingen te maken. Toon begrip voor alle werkzaamheden die we op vrijwillige basis verrichten, zodat ook wij het prettig blijven vinden om zorg te blijven dragen voor de speeltuin. Op die manier kunnen we allemaal genieten van Speeltuin Bankaplein.

Verder is het belangrijk om te weten dat de vrijwillig beheerder (Gerdy) eind november met zwangerschapsverlof zal gaan. Dat betekent dat er in deze periode wat minder activiteiten worden georganiseerd. De speeltuin proberen we zoveel mogelijk open te houden door de inzet van de sleutelvrijwilligers en de sociaal makelaars uit de wijk. Maar het kan dus ook voorkomen dat in deze periode de openingstijden zullen afwijken. We vragen hiervoor jullie begrip.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *