Vanaf deze maand starten we met KoffieLeuten. Ouders/Verzorgers kunnen tijdens de Open Laboratorium & Open Atelier momenten, binnen een heerlijke koffie, cappucino of thee bestellen. Hiervoor vragen we een  €1 of €1,50.  De opbrengsten van KoffieLeuten worden gebruikt voor de speeltuin om bijvoorbeeld vakantieactiviteiten te organiseren.

Zoals inmiddels wel bekend, is er voor de activiteiten in de speeltuin & Het Kunstlaboratorium geen budget beschikbaar en worden alle werkzaamheden vrijwillig door Professor Loep uitgevoerd.

Om te zorgen dat er een activiteitenaanbod gefinancierd kan worden, zoeken we elke keer naar verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. Soms door hulp van sponsors en samenwerkingspartners. Soms door gebruik te maken van het leefbaarheidsbudget. Of een eigen bijdrage van de bezoekers te vragen voor bijvoorbeeld de Open Laboratorium. En dan nog is het een uitdaging!

Door middel van KoffieLeuten proberen we te helpen in het financieren van de activiteiten. Kom je binnenkort ook wat bij ons bestellen om zo een steentje bij te dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *