Wij zijn op zoek naar kinderen die het leuk vinden om een activiteit te organiseren in de meivakantie voor in de grote tent!!

We hebben zoals gewoonlijk weer de grote tent in de speeltuin staan. En daarin worden allerlei activiteiten in geprogrameerd. Zo is er in de meivakantie weer het Korenfestival en het Makersparadijs. Dat is allemaal door ‘grote mensen’ bedacht. Maar we willen ook graag de wat kleinere mensen de ruimte geven om de ‘baas’ te zijn van de tent.

Wij zoeken dus kinderen uit de buurt die iets voor kinderen willen organiseren! Er zijn inmiddels al kinderen van nabijgelegen bso’s aan het brainstormen voor leuke activiteiten op maandag en dinsdag. Maar we hebben op woensdagmiddag 4 mei nog ruimte voor een leuke activiteit. We hebben toch de tent al staan! Denk bijvoorbeeld aan een rollerdisco, dansles, een creatieve activiteit of iets heel anders. En daarvoor kunnen we wel wat jong organisatietalent voor gebruiken met een plan.Jij/jullie bedenkt/bedenken het plan en wij helpekinderparticipatiemeivakantien je met het organiseren en/of uitvoeren. De enige voorwaarden zijn:

  1. Het plan is van kinderen voor kinderen
  2. Iedereen mag meedoen (denk ook aan de kleintjes als dat lukt)
  3. De activiteit vind plaats in de tent
  4. Speeltuin Bankaplein helpt mee met je/jullie plan

Dus heb jij wel een goed idee voor een leuke activiteit waar iedereen aan mee zou kunnen doen? En zou je dit zelf willen organiseren, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met Gerdy! Bel, mail of loop op maandagmiddag, woensdagmiddag of vrijdagmiddag even binnen bij de speeltuin.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *