Hallo!

Ik vraag even jullie aandacht voor het volgende bericht. Zoals de meesten van jullie weten werk ik op vrijwillige basis als beheerder van speeltuin Bankaplein. Daarnaast verzorg ik daar diverse activiteiten en projecten. En meerdere van jullie hebben gezegd, dat ik maar moet laten weten als ik hulp nodig heb. Nou, nu kan ik jullie hulp heel hard gebruiken!

Elk jaar wordt er op 5 mei het bevrijdingsfestival heel groots gevierd, met een hele grote rommelmarkt en kinderactiviteiten in de speeltuin. Dit jaar is de speeltuin straks omgetoverd tot een minifestival: Het Makersparadijs.

Op Het Makersparadijs is een doorlopende programma van verschillende activiteiten voor kleine en grote makers door de hele speeltuin. Zoals

René Kronenburg (Sociaal Makelaar) ontfermt zich over de programmering van het Makerspodium en ikzelf over de rest van de speeltuin. Aangezien het een vrije dag is voor velen, verwachten we dat het erg druk zal zijn. Dus kunnen we heel goed jullie hulp gebruiken in de voorbereidingen en op de dag zelf!

Makersparadijs vrijwilligers @We zoeken mensen die ons willen helpen bij o.a.

Kortom kom ons helpen op een van de leukste dagen in Lombok. Wij verzorgen lekker eten en drinken, bieden je een gezellige sfeer en zullen je heel erg dankbaar zijn!  Ook als je maar een uurtje kan helpen, want samen kan je gewoon meer! Kom jij ons helpen en wil je een steentje bijdragen? Aanmelden kan via speeltuin@professorloep.nl. En schroom ook niet om deze mail door te sturen aan anderen.

Zonnige groet,
Gerdy de Kruijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *