Bedankt!

De eerste vakantie activiteiten door Professor Loep, Me’kaar en anderen zit er alweer even op. Toch is het leuk om even terug te kijken. Nog niet zo lang geleden is Professor Loep als beheerder van de speeltuin gestart, net voor de zomervakantie. De sociaal makelaar gaf aan dat er nog geen plannen waren gemaakt voor de zomervakantie en die was toch al zeer nabij. Dus toen heeft Professor Loep heel snel een activiteitenplanning in elkaar gezet, vol verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Zo hadden we een Waterweek, een Superhelden week, een Buitenleven week en een Verhaal week! fotoZoveel verschillende activiteiten dat kost een hoop geld en heeft ook genoeg mensen nodig om het tot stand te kunnen laten komen. Het zijn een paar pittige weken geweest, omdat we niet alle dagen genoeg mensen hadden om te helpen. Maar gelukkig waren er een hoop bijzondere mensen die ons geholpen hebben in de zomervakantie om onze vakantieactiviteiten tot een succes maakten. Daarom willen we een aantal mensen bedanken voor hun bijdragen!

  • Allereerst Wijkbureau West die ons een bijdrage vanuit het Leefbaarheidsbudget Utrecht gunde om de materialen van de activiteiten te financieren!
  • Me’kaar Utrecht en in het bijzonder de sociaal makelaars René & Abida, voor de helpende handen en de inzet om diverse activiteiten goed te laten verlopen
  • Bezoekster Michelle voor het lenen van een aantal tafelezels voor onze Buitenleven week
  • De Wilg voor het lenen van een aantal grote schildersezels voor onze Buitenleven week
  • Birgit die ons stof doneerde van het Wilde Westen voor onze Superhelden week
  • Claudia die ons haar typemachine leende voor onze Verhaal week
  • Ludens die ons een Touwtrektouw en een kookketel leende voor de Superhelden week en Buitenweek
  • Fatih een vrijwilliger van De Wilg die ons bij meerdere dagen ondersteunde bij de avtiviteiten

Jullie worden allemaal hartelijk bedankt voor jullie inzet en bijdragen, waardoor het een mooie zomer is geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *